DEVENTER – De samenwerking tussen Salland Zorgverzekeringen en Go Ahead Eagles is al enige seizoenen van kracht. Sinds eind 2023 omarmt Salland Zorgverzekeringen de maatschappelijk tak van Go Ahead Eagles als maatschappelijk hoofdpartner. Vanaf het seizoen 2024/2025 wordt deze samenwerking, met een reeks van gezondheids- en welzijnsprojecten in de Stedendriehoek, nog eens extra bekrachtigd: Salland Zorgverzekeringen wordt shirtsponsor van Go Ahead Eagles.

‘Wij zijn erg verheugd te melden dat we de samenwerking met Salland Zorgverzekeringen uit gaan breiden als shirtsponsor vanaf het nieuwe seizoen’, vertelt Jan Willem van Dop. Sanne de Zeeuw die bij Go Ahead Eagles verantwoordelijk is voor MVO vult aan: ‘Vanuit maatschappelijk oogpunt zijn wij erg blij en trots op deze samenwerking. Niet alleen omdat Salland Zorgverzekeringen op het shirt staat, maar ook omdat zij op maatschappelijk vlak de samenwerking zoeken en we verschillende projecten samen organiseren.’ De Zeeuw vervolgt: ‘We zetten ons samen in op het verbeteren van de mentale en de lichamelijke gezondheid. Vanaf het nieuwe seizoen gaan we bovendien weer starten met het programma: Fit like an Eagle. Daarnaast vinden we het fantastisch om te mogen melden dat Salland Zorgverzekeringen een watertappunt plaatst op het Supportersplein.’

Go Ahead Eagles heeft de afgelopen jaren al prettig samen mogen werken met Salland Zorgverzekeringen. Met deze uitbreiding volgen er de komende jaren ongetwijfeld nog meer mooie maatschappelijke projecten tussen beide partijen. Alle projecten hebben als doel: samen de handen uit de mouwen steken en écht van betekenis zijn. Go Ahead Eagles dankt Salland Zorgverzekeringen voor het vertrouwen in de club en de samenwerking.

Partners in care

Petra Teunis, voorzitter directieteam Salland Zorgverzekeraar: ‘We investeren in vele gezondheids- en welzijnsprojecten voor onze verzekerden in de Stedendriehoek. Bij elk initiatief kijken we zorgvuldig welke partners kunnen bijdragen aan een succesvol resultaat. Go Ahead Eagles verenigt en heeft een positieve impact op mensen. En, minstens zo belangrijk, investeert in de lokale gemeenschap. Eind 2023 zijn we gestart als ‘partners in care’ gericht op gezond leven en zorg voor elkaar, vandaag en morgen. Komend seizoen dragen de spelers dit ook uit met het logo van Salland Zorgverzekeringen op het tenue. Voor ons is dit symbool voor een sterke samenwerking waarbij gezondheid en welzijn centraal staan.’

Maatschappelijk rol

Rowie Oude Nijeweme, marketeer bij Salland Zorgverzekeringen: ‘Sinds eind 2023 werken we als maatschappelijk partner nauw samen met Go Ahead Eagles. We zijn gestart met het door ontwikkelen van het leefstijlprogramma Fit like an Eagle en het stimuleren van mentale gezondheid bij jongvolwassenen. Zo organiseerden we een avond voor jongvolwassenen met voormalig Eagles-speler Randy Wolters. Hij deelde zijn worsteling met mentale problemen en wat hem heeft geholpen tijdens zijn voetbalcarrière. Wij adviseerden samen met zorgaanbieders waar je terechtkunt voor hulp. Samen met Go Ahead Eagles en onze zorgpartners richten we ons op de bewustwording en het versterken van eigen kracht op een gezonde leefstijl en welzijn.

Vorig artikelBeweeg- en Beleefkaart voor bewoners en bezoekers
Volgend artikelDeventer niet klaar voor een vuurwerkafsteekverbod