Riesewijk’s Sterrato Sallandia Gravelride

Riesewijk’s Sterrato Sallandia Gravelride

DEVENTER – Ben jij een liefhebber van gravel- en onverharde wegen? Op zondag 6 oktober 2024 kun je als ware “gravelaar” deelnemen aan een schitterende tocht door de mooiste gravel- en zandwegen van Salland. Deze gravelride biedt routes voor zowel beginners als doorgewinterde gravelaars, met drie afwisselende lussen om uit te kiezen. Verwacht een dag vol geweldige routes, lekker eten en drinken, en gezellige muziek. Dit gravelevent wordt georganiseerd door Riesewijk Tweewielers en Fietslokaal De Meet, in samenwerking met WSV de Zwaluwen.

Kies je eigen avontuur

De organisatie heeft de mooiste onverharde paden van Salland voor je uitgezocht. Geniet van het diverse landschap terwijl je over echte gravelwegen, kronkelende bospaden en langs schilderachtige boerenerven fietst. Met de Sterrato Sallandia Gravelride bepaal je zelf hoe ver je gaat: kies uit drie lussen, of combineer ze voor de ultieme uitdaging. Of je nu een beginner bent of een ervaren gravelrider, er is een route voor jou. De kortste lus is 40 kilometer, maar door slim te combineren kun je tot wel 120 kilometer gravelen.

Geniet van verzorging en gezelligheid

Start, pauze en finish vinden plaats op het parkeerterrein van Riesewijk Tweewielers, dat voor één dag wordt omgetoverd tot een sfeervol fietsfestivalterrein. Begin de dag met een heerlijke kop koffie, laad je op met snacks en sportdrank bij de verzorgingsposten, en sluit af met een gezellige finish. Daar wachten live muziek, een verfrissend drankje en een overheerlijke hamburger of vegaburger op je. Als extraatje krijg je ook nog een cool Sterrato Sallandia t-shirt cadeau! Het terrein is aangekleed met tenten, biertafels, hooibalen, en voor de kinderen een draaimolen en loopfietsparcours—zodat ook zij zich kunnen vermaken terwijl jij geniet van je gravel avontuur. Dit alles is inbegrepen in de inschrijfprijs.

Mis dit unieke Sallandse gravel avontuur niet! Schrijf je in en zet 6 oktober 2024 groot in je agenda.

Praktisch

Startlocatie: Riesewijk Tweewielers, Essenstraat 4, 7418 BM Deventer.

Starttijden: 120km 08:30-09:00 – 80km 09:00-10:00 – 40 km 10:00 – 11:00

Prijs: € 17,50 bij voorinschrijving (NTFU-leden betalen € 15,-) en € 20,- op de dag zelf. (incl. startbewijs,  2 drank consumpties, een (vega) hamburger en t-shirt)

Parkeren: voldoende (begeleide) parkeergelegenheid bij de locatie

Voor wie: gravelbikers en mtb’ers

Organisatie: Riesewijk Tweewielers, Fietslokaal De Meet & WSV de Zwaluwen

Routes: 40, 80 en 120 km. Inschrijven: www.sterratosallandia.nl of Fietssport.nl

Redactie