Tijhuis Audiovisuele Producties: uw partner in audio- en beeldtechniek

Tijhuis Audiovisuele Producties: uw partner in audio- en beeldtechniek

DEVENTER – Kenmerkend voor onze aanpak is voor elke klant oplossingen op maat bieden. Eigenlijk is geen locatie ons te gek en geen project te groot.

Bij Tijhuis Audiovisuele producties hebben we veel ervaring met het faciliteren van zeer uiteenlopende evenementen, reportages en (live) studio-opnamen. Groot of klein, wij weten de weg. We denken ook graag mee om voor elk audiovisueel project de juiste aanpak te realiseren. Dat doen we op IT-vlak, maar ook met streaming en bij het leveren van broadcast-kwaliteit.

Flexibiliteit realiseren we ook door onze investeringen in de meest actuele apparatuur. Voor elke situatie op audio en video vlak hebben wij een passende oplossing. En daar waar nodig hebben we alle contacten om voor elke opdracht een passende aanpak aan te bieden.

Kijk eens naar de nieuwe website www.tijhuisav.nl. Heb jij al gekeken? Nu kun je ook zien wat wij voor jullie kunnen betekenen op Audio en Beeldtechniek – alles onder 1 dak formule.

Jaar 2024

Omdat wij een nieuwe website hebben, geven wij korting over het jaar 2024 bij een activiteit/ evenement. Ga naar de website en vraag een vrijblijvende offerte aan.Voor stichtingen en verenigingen geldt dit ook. Je kunt ook al een vrijblijvende offerte aanvragen voor de activiteit / evenement voor het jaar 2025.

Oh ja, en vergeet niet; het elfde EK komt eraan, dus wees er tijdig bij om een 75 of 85 inch grootscherm te reserveren. Voor Nederland is de eerste wedstrijd van het EK op16 juni 2024.
Dus ik zeg, kijk het EK op grootscherm!

Het aankomende activiteit/ evenement willen wij graag met passie verzorgen. Wil jij een keer op locatie bij Tijhuis Audiovisuele Producties komen kijken? De koffie staat klaar.

Redactie