DEVENTER – Go Ahead Eagles heeft geschiedenis geschreven. Het speelt donderdagavond voor het eerst in de clubgeschiedenis play-offs om Europees voetbal. Om 18.45 uur wordt er afgetrapt in Nijmegen voor het uitduel bij NEC.

Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf willen supporten, kunnen naar de wedstrijd afreizen middels een auto-/busregeling. Voor NEC – Go Ahead Eagles zijn er in totaal 500 kaarten beschikbaar voor onze supporters, waarbij een maximum geldt van 25 auto’s en 7 bussen. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen of voorafgaand aan de wedstrijd een bezoek aan de binnenstad van Nijmegen te brengen. Kijk op de website ga-eagles.nl of er nog kaarten beschikbaar zijn. Tickets zijn enkel te koop via ticketshop Go Ahead Eagles.

Omdat Go Ahead Eagles en de selectie het belangrijk vinden om komende week geschiedenis te schrijven én jullie als supporters te bedanken voor het afgelopen seizoen, zullen de kosten voor het wedstrijdticket worden betaald door de club. Begeleidingskosten en eventuele kosten voor het busvervoer en het calamiteitenfonds blijven wel intact. Samen gaan we voor een vol uitvak in de Goffert. Met jullie schrijven we de komende week hopelijk geschiedenis!

Vorig artikelVogels van divers pluimage: kunstwandeling Eilandje
Volgend artikelMeer aandacht leidt tot beter zicht op schoolverzuim