Een zaal met het WOW effect!

Een zaal met het WOW effect!

DEVENTER – In de Zalen van Deventer was afgelopen vrijdag en zaterdag de feestelijke heropening van 1 van de zalen. In 6 weken is deze omgetoverd van een soort Engelse pub stijl naar een nieuw uiterlijk waarvan de sfeer lastig te vangen is in één woord, maar WOW dekt wel de lading!


Caroline Eppink vertelt trots hoe ze samen met haar man Nieck al een tijd lang rondliepen met restyle plannen. “Corona gooide ook voor ons roet in het eten en we moesten het even uitstellen.’ Maar van uitstel kwam geen afstel. Er werden schetsten gemaakt, bijgeschaafd en uiteindelijk werd de knoop doorgehakt.
‘Dat was aan een kant niet moeilijk want we zagen direct de potentie’ zeg Nieck Eppink, ‘maar zulke investeringen zijn ook wel weer spannend.’

Verrassend
De reacties waren uiterst lovend. Warm, feestelijk, verrassend, stijlvol, waren veel gehoorde woorden. De sfeer in de zaal is aan ieder willekeurig evenement aan te passen door o.a. het gebruik van speciaal gemaakte zeshoekige lampen aan het plafond. Informeel, chique of zakelijk het kan allemaal. Daarnaast hangt er ook nog genoeg andere verlichting (en geluid) om er een knallend feest van te maken.

Feest locatie
De zaal wordt ook gebruikt voor de danslessen van Dansschool Eppink en is daarnaast erg in trek als feestlocatie onder de naam De Zalen van Deventer. Neem snel een kijkje op www.dezalenvandeventer.nl om een uitgebreidere impressie te zien. Ook zijn er verschillende (voorbeeld) arrangementen te vinden voor een feest of zakelijk evenement op deze prachtige locatie in het hart van de stad.

Redactie