Expert Diepenveen gaat verhuizen naar Deventer

Expert Diepenveen gaat verhuizen naar Deventer

DIEPENVEEN – Expert Diepenveen verhuist half juni 2024 naar de Boxbergerweg in Deventer. Sinds eind jaren ’80 runnen Erik en Sonja Overmars naar volle tevredenheid de Expert-vestiging in Diepenveen. Erik begon ooit in Diepenveen als bedrijfsleider; in die tijd werd de bezorging van wasmachines en televisies nog na sluitingstijd van de winkel gedaan. In ‘00 hebben Erik en Sonja de zaak overgenomen en sindsdien zijn ze zelfstandig ondernemers.

In de loop der jaren is het pand aan de Oranjelaan meerdere keren verbouwd en is er steeds meer winkeloppervlakte bijgekomen. Nu is het echter al een aantal jaar zo dat het pand te klein is en de mogelijkheden voor verdere verbouwingen zijn beperkt gebleken. Het pand aan de Oranjelaan is niet meer toereikend voor de omzetontwikkeling. We hebben kans gezien een grotere, centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie te vinden aan de Boxbergerweg in Deventer.

We blijven trouw aan onze kernwaarden van uitstekende service en expertise waar onze klanten op kunnen vertrouwen, terwijl we onze focus nog meer gaan leggen op inbouwoplossingen. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook deskundig advies en professionele installatieservices, om zo aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hun verwachtingen te overtreffen.

Onze huidige bedrijfsleider, Jeffrey van Saane, zien we als een geschikte opvolger om de winkel te continueren. Jeffrey wordt mede-eigenaar, zal de scepter gaan zwaaien en zal over een aantal jaren het stokje volledig van ons overnemen.

Met deze verhuizing hopen we onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en ons aanbod verder te optimaliseren. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze nieuwe locatie aan de Boxbergerweg in Deventer.

Redactie