DE WORP – Ook zondag 9 juni weer heerlijke muziek in de koepel. Honeysuckle Rose bijt het spits af. Dit duo brengt tijdloze covers uit verschillende muziekstijlen en speelt eigen nummers. Honeysuckle Rose bestaat uit Nanne Droste (zang) en Ruud Nijhuis (gitaar, bluesharp, zang). De nummers zijn uit de genres folk, country, blues en pop ballads. Denk daarbij aan nummers van o.a. Adèle, The Beatles Crosby, Stills, Nash & Young, Bob Dylan, The Eagles, Ilse de Lange, James Taylor, Bonnie Raitt, Linda Ronstadt, Rory Block, Kris Kristofferson en Eva Cassidy. Veel nummers zullen een feest van herkenning zijn, soms gegoten in een net iets ander jasje! Minder bekende, maar zeker niet minder mooie nummers zullen je verrassen.

Honeysuckle Rose speelt van 14:30 uur tot 15:00 uur. Daarna is het podium voor Vocal Group Notes. Vocal Group Notes is geen koor, geen band, maar uniek in zijn soort: NOTES

Een gepassioneerde groep van 12 zangers en zangeressen die met elkaar muziek maken. Ze zingen en vermaken het publiek op een enthousiaste manier.

Hun repertoire bestaat voornamelijk uit popsongs, zowel Nederlands- als Engelstalig, maar altijd met een NOTES sausje. De dames en heren zingen met een orkestband, à capella, of met live begeleiding in een NOTES jas die hen goed past. Te zien en te horen a.s. zondag van 15:15 uur tot 16:30 uur.

Vorig artikelVoetballen bij Go Ahead Eagles in de zomervakantie
Volgend artikelExpert Diepenveen gaat verhuizen naar Deventer