Diepenveen kinderdagkamp

Diepenveen kinderdagkamp

DIEPENVEEN – Het aftellen is begonnen! Op 19 augustus 2024 start hét jaarlijkse evenement voor kinderen in Diepenveen weer: het Kinderdagkamp. Het is de grootste editie ooit, dus extra hulp is welkom.

Dit jaar is de grootste editie ooit van het Diepenveen Kinderdagkamp, er doen bijna 300 kinderen mee. Elk jaar weer blijkt de animo groot, maar dit jaar was het maximaal aantal deelnemers zelfs in een paar uur bereikt. De werkgroep Kinderdagkamp heeft daarom alles op alles gezet om (eenmalig) alle kinderen op de wachtlijst toch te kunnen laten deelnemen. Dat is gelukkig gelukt! Mede dankzij alle vrijwilligers en sponsoren is er dit jaar plek voor ruim 300 kinderen. Dat is meer dan voorgaande jaren en daarom is extra hulp van harte welkom

Help jij mee deze kinderen een onvergetelijke kampweek te bezorgen?

We kunnen nog (extra) handjes gebruiken tijdens de Kinderdagkamp week of het opbouwen op zaterdag 17 augustus. Ben jij hiervoor beschikbaar? Meld je dan aan via de website. Ook donaties of het statiegeld van jouw flessen via de statiegeldactie bij Albert Heijn Middeldorp kunnen we goed gebruiken.

Samen zorgen we er dan voor dat dit jaar nog meer kinderen onvergetelijke herinneringen maken tijdens het Diepenveen Kinderdagkamp.

Redactie