De cryptomarkt is dynamisch, spannend en mogelijk enorm winstgevend. Voor beleggers die niet wars zijn van wat risico en zich richten op grote winsten, zijn bepaalde altcoins zeer interessant om in te investeren.

Maar zoals Jan Jaap Bolkesteijn van CryptoNews aangeeft, is het moeilijk om te bepalen welke altcoins gaan exploderen en welk stilletjes zullen verdwijnen. Hoe kan je succesvolle cryptoprojecten herkennen? Daarover vertellen we je graag meer in dit artikel.

Op moment van schrijven zit de cryptomarkt in een relatief gezien kleine dip, een zogenaamde bear market. Dat betekent dat vrijwel alle cryptomunten een lagere waarde hebben dan hun piekwaarde. Sommige beleggers zien dit als een slecht teken en stappen uit de markt, maar je kan een bear market zien als een uitverkoop.

Dit is dus een periode waarin je cryptomunten aan een lage prijs kan aanschaffen, wat natuurlijk een goed idee is met het oog op de verwachte “bull run” later dit jaar of in 2025.

Hou er natuurlijk rekening mee dat je de toekomst nooit accuraat kan voorspellen. Dit geldt dubbel voor de cryptomarkt, waar volatiliteit en onvoorspelbaarheid dagelijkse kost zijn.

Dat gezegd zijnde, hier heb je een overzicht van enkele cryptomunten die het wellicht erg goed kunnen doen in de nabije toekomst:

  1. Sealana (SEAL): SEALANA is een meme coin die in mei 2024 gelanceerd werd op de Solana blockchain. Het onderscheidt zich van andere meme coins door zijn unieke mascotte: een dikke, roodharige zeehond die grappig genoeg “Gamer Guy” wordt genoemd. Deze ironische afbeelding, geïnspireerd op het South Park-personage, spreekt veel meme coin-liefhebbers aan en maakt SEALANA zeer herkenbaar.
  2. Shiba Shootout (SHIBASHOOT): Met SHIBASHOOT hebben we nog een meme coin gebaseerd op het Shiba Inu-hondenmeme, maar dan in een Wild-West-jasje.
  3. 99Bitcoins (99BTC): Via 99BTC kan je bijleren over crypto, voornamelijk dan over Bitcoin en hoe je hierin kan handelen. Erg interessant en mogelijk lucratief want je kan er geld mee verdienen door staking.
  4. PlayDoge (PLAY): Met PLAY kan je NFT’s van digitale kunstwerken verzamelen en een soort Tamagotchi-spel spelen.
  5. Base Dawgz (DAWGZ): DAWGZ is een van de weinige multi-chain meme coins, wat de cryptomunt een mogelijk groter bereik geeft. Passief inkomen verdienen door DAWGZ in je wallet te bewaren is eveneens mogelijk.
  6. Pepe Unchained (PEPU): PEPU is zwaar gebaseerd op de eerder erg succesvolle PEPE-cryptomunt. Door middel van Layer-2 blockchain-technologie biedt PEPU snelle, internationale en goedkope transacties aan.
  7. Sponge V2 (SPONGE) – SpongeCoin: Fan van SpongeBob Squarepants? Dan is SPONGE, een erg speculatieve meme coin met een grote groep fanatieke volgers, voor jou!
  8. Mega Dice Token (DICE) – Dice Roller: DICE biedt beleggers de mogelijkheid om beloningen te ontvangen in de vorm van NFT’s en cryptomunten.
  9. WienerAI (WAI) – WienerAI: Hou je van worsten, honden, Artificiële Intelligentie en crypto? Dan is WienerAI voor jou. Het klinkt wellicht gek, maar WAI biedt beleggers hoge staking-beloningen en een eigen chatbot die je kan helpen bij het handelen in crypto.
  10. eTukTuk (TUK) – Tuk Tuk Coin: Deze ecovriendelijke, groene cryptomunt geeft je de mogelijkheid om op een duurzame manier aan cryptobeleggen te doen. Daarnaast kan je er ook een Tuk Tuk-cryptogame spelen en er geld mee verdienen!
Vorig artikelWerkbezoek minister Keizer aan Deventer
Volgend artikelKinderspektakel op winkelcentrum de Boreel