DEVENTER – Deventer Huisgenoten organiseert op zondag 1 september het derde Schrijverscafé in de ontmoetingsruimte van Thomas Wildey aan de J.P. Thijsseweg 100. Schrijvers kunnen een zelfgeschreven verhaal voordragen aan de deelnemers en bezoekers. Dit doen zij aan de hand van een eerder gekregen schrijfopdracht. Lucy Belt, lid en deelnemer aan onze Schrijfgroep, opent dit Schrijverscafé met een voordracht.

De schrijfopdracht die de schrijvers de vorige keer meekregen luidde ‘Hoe ouder, hoe gekker’. We zijn heel benieuwd wat iedereen daar van heeft gemaakt. Maar ook andere zelf geschreven verhalen of gedichten zijn welkom om voor te dragen. Er geldt 1 regel: de teksten mogen maximaal 1 A4 lang zijn (ongeveer 400 woorden).

Het Schrijverscafé is om de twee maanden op zondagmiddag (tijdens ons zondagmiddagcafé). Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis, maar uiteraard zijn we blij met een vrije gift. Daarvoor staat ons symbolische huisje klaar. Consumpties zijn voor eigen rekening. Wij zorgen voor een hapje en voor de entourage.

Graag aanmelden voor deelname of bezoek aan het Schrijverscafé via info@deventerhuisgenoten.nl. Geef daarbij s.v.p. aan of u een verhaal wilt voordragen. Ook als u alleen wilt komen luisteren, bent u van harte welkom.

Vorig artikelVerzorg je gezicht bij Beauty & Browbar
Volgend artikelPresentatie van pastor Bulthuis in de Lebuinusparochie