DEVENTER – Op 4 augustus 2024 vindt de 3e editie van ‘Signeren aan de IJssel’ plaats bij Boekhandel Broekhuis Deventer, tijdens de befaamde Deventer Boekenmarkt. Deze unieke gebeurtenis biedt literatuurliefhebbers de kans om hun favoriete auteurs te ontmoeten en hun boeken te laten signeren.

Gedurende de hele dag zullen diverse auteurs aanwezig zijn voor een meet & greet, waarbij bezoekers hun favoriete schrijvers persoonlijk kunnen spreken en hun boeken kunnen laten signeren. Signeren aan de IJssel biedt een bijzondere gelegenheid om dichter bij de schrijvers te komen en meer te weten te komen over hun werk.

De Deventer Boekenmarkt, die jaarlijks ruim honderdduizend bezoekers trekt, biedt daarnaast de kans om te dwalen langs 800 boekenkramen met een breed scala aan tweedehands boeken. Deze combinatie van het ontdekken van literatuur en het ontmoeten van auteurs maakt zondag 4 augustus een dag om niet te missen voor iedere boekenliefhebber.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan Signeren aan de IJssel 2024 bij Boekhandel Broekhuis. Beleef een inspirerende dag vol literatuur en ontmoetingen. Tot ziens in Deventer!

Vorig artikelVernieuwde e-bikestalling in Centrumgarage
Volgend artikelKrehalon verdwijnt uit Deventer, de SIED stelt de geschiedenis veilig