DEVENTER – Aanstaande zondagmiddag 4 augustus tijdens de boekenmarkt hebben wij in de Muziekkoepel Nering Bögel op de Worp fantastische optredens op het programma staan, van plaatselijke en lokale muzikanten.

Frank Kleine Schaars

Ontdek de muziek van deze singer-songwriter. Met een unieke mix van eigen nummers en hartverwarmende americana-covers neemt hij je mee op een muzikale reis vol emotie en verhalen. Prachtige ingrediënten voor een optreden vol authentieke muziek. Frank Kleine Schaars treedt op van 14.30 – 15.00 uur.

Trapped

Trapped is een 5-koppige band uit Twente waarvan de leden ruimschoots hun sporen hebben verdiend bij diverse bands in het verleden. Hoewel een aantal van hen de jaren sixties bewust heeft meegemaakt, is Trapped absoluut geen sixties band. Door hun allround ervaring is de band in staat diverse muziekgenres te spelen en zich zo optimaal te richten op de wensen van het publiek. Het repertoire bestaat vooral uit (rock)ballads en moderne blues die door de muzikale uitvoering een eigen unieke touche krijgen. De band speelt o.a. songs van Bruce Springsteen, Tom Petty, Van Morrison en Eric Clapton maar uitstapjes naar stevige rock & roll van Rolling Stones en Creedence Clearwater Revival worden niet geschuwd. Trapped treedt op van 15.15 – 16.30 uur.

Vorig artikelRivier Clean Up Deventer Zondag 15 september van 10.00 tot 14.00 uur
Volgend artikelNieuwe locatie voor Stichting Gilde Deventer