DEVENTER – Bij Beauty & Browbar draait alles om jouw gezicht. We geloven dat je huid en wenkbrauwen de zorg verdienen die ze nodig hebben om jou te laten stralen. Onze missie is simpel: jou elke dag helpen je zelfverzekerd en mooi te voelen.

In onze browbar geven experts jouw wenkbrauwen de perfecte vorm, zodat je gezicht beter tot zijn recht komt. In de schoonheidssalon geniet je van een ontspannende gezichtsbehandeling, afgestemd op jouw huidtype.

Wil je een stralende, stevigere huid zonder botox of fillers? Ontdek de kracht van Microneedling. Deze methode stimuleert met kleine naaldjes de collageenproductie en versnelt de huidvernieuwing. Het resultaat? Een gladde, jeugdige huid met een prachtige glow. Pigmentvlekken, littekens en grove poriën worden verfijnd.

Voor optimaal resultaat adviseren we een kuur van 4 tot 6 behandelingen. Je profiteert van korting, gratis producten en investeert in een blijvend mooie huid. Onze Microneedling is veilig, effectief en volledig afgestemd op jouw huidtype.

Speciaal aanbod: De eerste 4 klanten die een kuur van 6 behandelingen boeken, ontvangen een gratis ampullenkuur t.w.v. € 54,90.

Plan je afspraak eenvoudig via onze online agenda of loop binnen. We kijken ernaar uit om samen te werken aan jouw stralende huid en perfect gestylde wenkbrauwen.

Beauty & Browbar | www.beautyandbrowbar.nl | 0570-763003

Vorig artikelFilm op de Brink
Volgend artikelSchrijverscafé Deventer Huisgenoten