WESEPE – Binnenkort zijn de Zomerfeesten Wesepe weer te bezoeken en wel op 23, 24 en 25 augustus. Het bestuur en de commissie zijn volop bezig met de voorbereidingen. Hieronder vind je een mooie opsomming van een aantal activiteiten die er te doen zijn tijdens de Zomerfeesten.

The Masked Singer

Vorig jaar was dit een groot succes, daarom staat de tweede editie van de Masked Singer dit jaar op het programma. Welke zingende Wesepenaar gaat schuil achter het masker? Op vrijdagavond 23 augustus vanaf 20.00 uur kun jij met jouw team raden wie anoniem zijn of haar zangkunsten vertoont op het podium. Het is een avond voor jong en oud met muziek, humor en veel mysterie. Raden wie The Masked Singer is? Meld je met jouw team aan via de website van de Zomerfeesten.

Lasergamen voor de jeugd

Nieuw voor de jeugd van 5 tot en met 18 jaar is het lasergamen op het kermisterrein. Dit vindt plaats tijdens het vogelschieten op de zondagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur.

Happen en Trappen

Ook dit jaar kan er weer gefietst worden. Voor de derde keer staat Happen en Trappen op het programma. Op zondag tussen 11.00 en 11.45 uur kun je starten op het terrein van de Zomerfeesten. Er zijn twee verschillende routes, een lange en een korte. Onderweg zijn er verschillende stops waar wat gegeten en gedronken kan worden. Het inschrijfgeld voor kinderen tot 12 jaar is € 5,- en volwassenen betalen €10,-. Wil je meedoen? Geef je dan vóór 18 augustus op via de website.

Grandioos Waterspektakel met Beachfestival

Nieuw op de zaterdagmiddag is het Grandioze Waterspektakel, de cross komt hiermee helaas te vervallen. Het watervolleybal staat deze middag centraal en wordt uitgebreid met een heus waterspektakel. Geef je met je vrienden, buren, collega’s, keet of bedrijf op via de website voor het watervolleybal en ook voor het bijbehorende waterspektakel. Doe het snel, want vol is vol!

We streven ernaar om de kosten voor de verschillende activiteiten zo laag mogelijk te houden en alles daarmee voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te houden. Dit is mede mogelijk door de bijdragen van lokale ondernemers (sponsoring), maar ook zeker door de bijdragen van de bewoners d.m.v. de jaarlijkse ‘collecte’.

Wij zien jullie allemaal graag op de 49e editie van de Zomerfeesten Wesepe! Kijk voor alle informatie op www.zomerfeestenwesepe.com.

Bron: wesepe.nl | door Marjolein Versteeg

Vorig artikelNieuwe locatie voor Stichting Gilde Deventer
Volgend artikelDe weg naar meer duurzaamheid – wat kunnen gemeenten en steden doen?