35-jarig jubileum winkelcentrum Colmschate groots gevierd!

35-jarig jubileum winkelcentrum Colmschate  groots gevierd!

COLMSCHATE – In september 1989 werd winkelcentrum Colmschate feestelijk geopend voor het publiek. Dat is inmiddels dus al 35 jaar geleden, en dat is opnieuw reden voor feest!

120 prijswinnaars
Het feest wordt gevierd op zaterdag 28 september. Op die dag worden de 120 prijswinnaars van de winkelactie geloot, zij gaan allemaal met geweldige prijzen naar huis variërend van cadeaubonnen tot een volle boodschappenkar en van een minuut gratis winkelen tot een abonnement bloemen!
De winkelactie loopt nog deze hele week, dus kom nog snel 4 verschillende stempeltjes sparen om mee te doen! Wie weet win jij zelfs de hoofdprijs: een weekend Disneyland Parijs t.w.v. € 2000,00!

Middag vol feestelijkheden
En win je niets? Ook dan is het gewoon nog volop feest in het winkelcentrum! De hele middag worden er overheerlijke hapjes uitgedeeld, zoals gehaktballetjes, mini-saucijzenbroodjes, dipsoesjes, gyoza’s en zelfs overheerlijke bonbons!
Met zo’n lekker hapje in de hand kun je dan ook nog eens genieten van korte ‘modeflitsen’ die een aantal winkels laten zien, of kom genieten van één van de lip-sync optredens die de drag queen Roxy Diamond komt laten zien! Tussendoor kun je kijken en luisteren naar de Deurdweilers Deventer.
Daarnaast zijn er ook nog leuke dingen voor kinderen te beleven: er is een ballonnenclown en kinderen kunnen zich gratis laten schminken.

Kom dus zaterdag 28 september naar winkelcentrum Colmschate voor één van de vele prijzen of kom gewoon genieten van het leuke feestje dat er is!

Meer weten over de winkelactie? Bekijk de voorwaarden op www.colmschate.com

Redactie