Dierendag Festival voor uw trouwe viervoeter

Dierendag Festival voor uw trouwe viervoeter

DEVENTER – Iedereen is op zondag 6 oktober, tussen 10.00 en 15.00 uur, welkom om met zijn of haar hond kennis te komen maken met de hondenspeeltuin aan Molbergsweg 1 in Deventer.

Het festival voor de trouwe viervoeters is dé mogelijkheid om met elkaar te spelen, zowel op een veld voor kleine honden als een veld voor grote honden, maar ook om bij diverse kraampjes te shoppen naar lekkere hondenhapjes, een nieuwe hondenlijn uit te zoeken of speelgoed voor o.a. hersenwerk te kopen. Tevens is er een Escaperoom voor honden met hun baasjes.

Ook kun je in gesprek gaan met een hondengedragsdeskundige voor eventuele tips en trucs of een specifieke vraag omtrent je geliefde huisdier. Er is ook een mini Snuffeltuin zodat mensen kennis kunnen maken met de Snuffeltuin. De Snuffeltuin is o.a. geschikt voor senior honden, de buitenlandse honden met een medische aandoening en gedragsproblemen.

In de toekomst staan er speciale rasdagen op de planning, evenals speciale dagen voor pups en kleine/grote honden. Kortom: genoeg te beleven. De toegang is gratis, evenals de goodiebag (op=op). Kijk voor meer informatie op www.doggysuitlaatservice.nl.

Redactie