Gouwe Ouwe: zingen en swingen in de bibliotheek   

Gouwe Ouwe: zingen en swingen in de bibliotheek   

DEVENTER – Op vrijdag 27 september van 14.30 tot 16.30 uur wordt de bibliotheek Deventer opnieuw omgetoverd in de kroeg en dancing van weleer met ‘Gouwe Ouwe’. Gouwe Ouwe is een dancing voor 55+ waarbij iedereen kan swingen en meezingen met grote hits uit de jaren 60 en 70.

Samen genieten
Kom samen genieten van The Beatles tot Peter Koelewijn en van Tina Turner tot Elvis, live gespeeld door de huisband. Samen zingen, dansen, misschien wel sjansen… En natuurlijk herinneringen ophalen. Want veel belangrijke momenten in ons leven zijn gekoppeld aan muziekherinneringen. Je eerste gekochte plaatje, het liedje dat je luisterde bij liefdesverdriet, de openingsdans van je huwelijk of dat ene nummer bij dat legendarische concert.

Heeft u wel zin in een feestje of kent u iemand die wel een feestje kan gebruiken? Neem gezellig een buur, vriend of bekende mee. Dit is dé middag er gezellig samen op uit te gaan. De toegang is gratis en de zaal is open vanaf 14.00 uur. Reserveer de (gratis) kaart(en) via www.gouweouwe.nl/agenda of bel op maandag of donderdag met de reserveringslijn:
06-38019842. 

Succesvol dansfeest vol ontmoetingen
Het is de derde keer dat Gouwe Ouwe in de bibliotheek plaatsvindt. Organisator Tim Trooster van Stichting De Tijdmachine vertelt: ‘Gouwe Ouwe wordt niet alleen in Deventer, maar door heel Nederland aangeboden. Het initiatief trekt altijd volle zalen en spreekt senioren duidelijk aan. Maar ook jongeren vinden het stiekem erg leuk, zagen we de vorige keer in de bibliotheek. Wij bieden het zo laagdrempelig mogelijk aan. Kaarten zijn gratis en mensen worden via een groot netwerk uitgenodigd en gevraagd om iemand uit de omgeving mee te nemen. Verder is er ondersteuning bij vervoer mogelijk via een samenwerking met Stichting Vier het Leven en ANWB AutoMaatje Deventer die ook meegaan naar binnen als dat gewenst is. Vrijwilligers van De Zonnebloem, Deventer Doet en AZC Schalkhaar hielpen tijdens het evenement mee om iedereen zich welkom te laten voelen. Dit alles bij elkaar maakt het een succes.’

Redactie