Grand heropening Frietmeester Deventer

Grand heropening Frietmeester Deventer

DEVENTER – Op zaterdag 28 september aanstaande wordt de heropening van Frietmeester Deventer op grootse wijze gevierd. Frietmeester oprichters Erna Pas en Erik Vorderman droegen in augustus de leiding van de zaak over aan de nieuwe eigenaar Joyce. Om 12.00 uur zal bij de zaak een spectaculaire openingshandeling plaatsvinden.

De heropening van Frietmeester Deventer markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk voor Frietmeester Deventer, maar ook is het de start van de uitbreiding van Frietmeester dat binnenkort als franchise ook in andere steden de deuren hoopt te openen.De nieuwe Frietmeester Deventer eigenaar Joyce: “We zijn enorm trots en blij met deze stap en de aankomende heropening. Frietmeester is sinds de opening in 2017 een begrip geworden in Deventer en omstreken. We gaan de heropening dan ook op spectaculaire wijze vieren. Wat we precies gaan doen verklappen we nog niet, maar om 12.00 uur is er een spectaculaire openingshandeling en ook de rest van de dag presenteren wij onze zaak op bijzondere wijze aan het winkelend publiek in het centrum van Deventer.”

In overleg met Erik en Erna wordt ook gewerkt aan het uitbreiden van het assortiment.
Joyce: “Binnenkort komen we met nieuws hierover, we zijn nu hard aan het werk met in ieder geval één nieuw gerecht dat we binnenkort lanceren in onze zaak.”

Redactie