DEVENTER – Op zondag 15 september is er om 10 uur een speciale introductie-dienst voor iedereen die benieuwd is hoe het er in het Penninckshuis aan toe gaat. Ben je nieuw in de stad en/of op zoek naar een kerk die bij je past? Wil je een plek waar je andere mensen kan ontmoeten en stil kan staan bij je geloof? Heb je (levens)vragen die je graag een keer verder zou willen onderzoeken? Ben je op zoek naar inspiratie en zingeving, maar weet je nog niet zo goed hoe dat eruit zou moeten zien? Misschien is het Penninckshuis dan wel een plek voor jou.

Wie
Het Penninckshuis is een vrijzinnig christelijke geloofsgemeenschap op de Brink van Deventer. Hier mag je zijn wie je bent en geloven op de manier die het beste bij jou past. Je bent altijd van harte welkom om een dienst of activiteit bij te wonen. In de Open-Deuren-Dienst op 15 september laten we je graag ervaren wie wij zijn en geven wat extra informatie.

Waar en hoe
De dienst begint om 10 uur. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Voor de kinderen is er KnutselVertelUur, ook zij zijn van harte welkom.
Tijdens de dienst is er een collecte voor PAX (vredesorganisatie), qr-code beschikbaar.
Van harte welkom op de Brink 89 (achter het VVV)

www.hetpenninckshuis.nl Brink 89, Deventer

Vorig artikelPresentatie van pastor Bulthuis in de Lebuinusparochie
Volgend artikelMario Karten in het Speelgoedmuseum