Welke vrijwilliger gun jij bloemen?

Welke vrijwilliger gun jij bloemen?

DEVENTER – De vele vrijwilligers, (sport)verenigingen, stichtingen en andere vrijwilligersorganisaties maken het leven in Deventer en omgeving een stuk mooier. De Gemeente Deventer ziet dit en waardeert dit enorm! Daarom krijg jij de kans om jouw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie in het zonnetje te zetten. Deventer Doet en de Gemeente Deventer reiken eind dit jaar de waarderingsprijzen uit. En jij mag meebepalen wie in aanmerking komt voor deze waarderingsprijzen.

Welke vrijwilliger verdient volgens jou bloemen?
Op woensdag 4 december geeft Deventer Doet iedereen de gelegenheid om iemand die vrijwillig geholpen heeft te bedanken met bloemen. Die dag worden 500 bloemen bij vrijwilligers aan huis uitgedeeld. Wie wil jij bedanken? Je buurman die altijd voor iedereen klaar staat? Die ene vrijwilligster die iedere week wandelt met ouderen? Je kent er vast wel één! Geef hem of haar op via het formulier op www.deventerdoet.nl/waardering en Deventer Doet zorgt voor de rest.

Welke vrijwilligersorganisatie verdient de waarderingsprijs?
Naast de waardering voor de vrijwilligers is er ook de waarderingsprijs voor vrijwilligersorganisaties. Welke vrijwilligersorganisatie verdient deze waarderingsprijs en een geldbedrag? Nomineer deze organisatie via het formulier op www.deventerdoet.nl/waardering

Naast digitaal nomineren zijn er ook op meerdere plekken in de stad (zoals in het stadhuis, bibliotheek, supermarkten, buurthuizen e.d.) ansichtkaarten en een bijbehorende inleverbox waar de ansichtkaarten meteen ingeleverd kunnen worden.

Meer informatie over alle acties én het nomineren vind je op: www.deventerdoet.nl/waardering

Redactie