Wie goat weer toeren op 13 oktober, wie toert dér mét?

Wie goat weer toeren op 13 oktober, wie toert dér mét?

DEVENTER – Op 13 oktober 2024 organiseert Silvia’s Catering op Rolletjes, de 4-gangen herfst food/puzzel toertocht langs velden en landelijke wegen. Lekker even wat anders.

De start is bij Camping Haverkamp aan de Hooistraat 6 in Voorst, daar krijgt u een kop koffie met een heerlijke koek van bakker Bril specialiteit. Dan rijdt u door naar 1e stop De Haarbroekse vijvertuin in Harfsen. De 2de stop is Boerderij De Elshof, daar staat Silvia’s Catering met de foodbus. De laatste stop is bij Hietland in Lochem, daar staat een heerlijk buffet voor u klaar, verzorgd door Silvia’s Catering op Rolletjes.

U krijgt bij de start van de route een puzzel met vragen én uw 1ste gerechtje. Daarna gaat u verder langs een prachtige route, op weg naar de volgende bestemming. Bij de stop krijgt u de lekkernij van de deelnemende ondernemer. Laat u verder verrassen!

In totaal krijgt u dus 4 gerechten, een mooie route om te rijden én een uitdagend puzzelspel voor onderweg (vergeet geen pen mee te nemen en evt. iets hards om op te schrijven). Een drankje mag u zelf halen bij de lokale ondernemer.

We starten in 2 blokken vanaf 11.00 uur. De blokken zijn naar keuze. Wilt u zich inschrijven voor een plek of meer informatie? Neem gerust contact op met Silvia’s Catering op Rolletjes of kijk op de site www.cateringoprolletjes.nl onder “wie goat toeren”. De prijs is € 37,50 p.p. Wij zien u graag op zondag 13 oktober 2024.

Redactie