Word jij de nieuwe gastvrije beheerder van De Kuip?

Word jij de nieuwe gastvrije beheerder van De Kuip?

COLMSCHATE – Om De Kuip dagelijks te runnen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gastvrije parttime beheerder want de huidige beheerder, Jantina, gaat met welverdiend pensioen. In deze functie ben je de spil van De Kuip en jij zorgt er, samen met een ervaren team van 2 beheerders en een grote groep enthousiaste vrijwilligers, voor dat de organisatie optimaal kan draaien. Als enthousiaste duizendpoot weet jij het overzicht te bewaren, de bezoekers gastvrij te bedienen en zorg jij er te allen tijde voor dat het gebouw er tiptop in orde uitziet en goed functioneert voor alle gebruikers.

De Kuip: al ruim 50 jaar het kloppend hart van Colmschate
Het gemeenschapshuis met sporthal De Kuip in Colmschate is al ruim 50 jaar het kloppend hart van Colmschate, dé ontmoetingsplek voor jong en oud waar tal van sportieve en culturele activiteiten voor en met de buurt worden georganiseerd.

Gemeenschapshuis van Colmschate
Hier komen inwoners en het verenigingsleven van Colmschate samen voor ontmoeting, sportieve en culturele activiteiten. De Kuip is een multifunctionele accommodatie en biedt ruimte aan een kinderdagverblijf en heeft naast verschillende vergaderruimtes ook een horecagedeelte waar muziek-, dans- en toneeluitvoeringen worden georganiseerd. De sporthal wordt gebruikt voor schoolgym en zaalsporten. De Kuip is ook de plaats waar de muziekvereniging repeteert en muziekonderwijs plaatsvindt.

De Kuip wordt beheerd door de Stichting Gemeenschapshuis Colmschate. Deze stichting heeft de afgelopen jaren met behulp van diverse subsidieverstrekkers, obligatiehouders en gesteund door positief stemmende jaarcijfers de verduurzaming van het pand vormgegeven. Mede dankzij de spouwmuurisolatie en de nieuwe HR++ beglazing, inclusief kunststof kozijnen, zijn de energiekosten fors teruggebracht. Voor de komende jaren staat de verdere verduurzaming op de agenda: dakrenovatie en het aanbrengen van zonnepanelen alsmede de vervanging van de sportvloer.

Solliciteren
Dat alles, samen met de dagelijkse activiteiten, zal in de komende periode in goede banen worden geleid door een nieuwe beheerder. Houd jij van organiseren, ben jij gastvrij en help jij De Kuip verder op de kaart te zetten?

Neem dan contact op met Jantina (info@de-kuip.nl of 0570-651410) of kijk op www.de-kuip.nl/vacature.

Redactie