Bedenker Boerinnen Kalender lanceert GAE Kalender

Bedenker Boerinnen Kalender lanceert GAE Kalender

DEVENTER – De meeste mensen hebben wel eens van De Boeren en Boerinnen Kalender gehoord, maar wat velen niet weten, is dat dit Deventer producten zijn. De uitgever van deze veel besproken agrarische pin-up kalenders is gevestigd aan de toepasselijke ‘Stromarkt’ in Deventer. De liefde voor zijn geboorteplaats wordt op allerlei manieren duidelijk. ‘Het Deventer Conceptbureau’ prijkt op de gevel en vorig jaar bracht hij, in samenwerking met stadsfotograaf Bart Ros, een ‘Deventer Kalender’ uit. Dit jaar is er, in samenwerking met Go Ahead Eagles, voor een exclusieve GAE Kalender gekozen.

Een uniek ‘collectors item’

“Het seizoen 2023/2024 was legendarisch. Dat wilde ik zo graag vereeuwigen. Begin 2023 sprak ik al eens met Go Ahead Eagles over ‘ooit eens’ een mogelijke ‘Kowet Kalender’, maar toen Europees voetbal werd behaald, wist ik dat die uitgave er zo snel mogelijk moest komen”, aldus uitgever Stef Bloo. De kalender staat vol met iconische momenten en prachtige prenten van de fans, spelers en de Adelaarshorst. Op de ene zijde bevat de uitgave weliswaar het calendarium van 2025, maar op de andere zijde staat een tijdloze verjaardagskalender die ook na 2025 nog jarenlang mee kan. Voor echte ‘Kowet fans’ een memorabel cadeau dus, maar ook bedrijven kunnen de GAE Kalender laten personaliseren met een reclamestrook om in te zetten als relatiegeschenk voor langdurige aandacht.

Deventer conceptbureau

De lancering van de GAE Kalender komt niet uit het niets. “Als Deventenaar ben je natuurlijk altijd extra trots op lokale initiatieven en artiesten”, vertelt Stef Bloo van Deventer conceptbureau Claim Your Aim. “We proberen onze liefde voor deze Hanzestad dan ook vaak te uiten en door te vertalen”, vult collega Vesta Kauffman aan. Zo heeft bijvoorbeeld Richard, web & graphic designer bij Claim Your Aim, anderhalf jaar geleden ‘uitdeventer.nl’ ontwikkeld; een website waarop heel veel moois uit Deventer verzameld staat. “Ook zijn we dit jaar hoofdsponsor van ‘De Smaak van Deventer’ dat van 31 oktober t/m 3 november plaatsvindt en ook echt een lokaal initiatief is om trots op te zijn als Deventenaar. Daar kun je Deventer niet alleen zien en beleven, maar ook proeven!”, aldus Bloo.

Meer informatie

Claim Your Aim bedenkt, ontwerpt, schrijft, filmt, print en promoot. Door verhalen van mensen en bedrijven te vertalen naar uitingen worden complete concepten tot leven gebracht in een strategie-, creatie- en promotiefase. Meer informatie over dit Deventer conceptbureau is te vinden op claimyouraim.nl. De Go Ahead Eagles Kalender is verkrijgbaar op gae-kalender.nl en zowel de boeren- als boerinnenkalender op boerendingen.nl.

Redactie