Burgerweeshuis lanceert nieuwe huisstijl en is klaar voor de toekomst

Burgerweeshuis lanceert nieuwe huisstijl en is klaar voor de toekomst

DEVENTER – Burgerweeshuis, hét poppodium van Deventer en omgeving, heeft een gloednieuwe huisstijl én logo gelanceerd. “Met 40 jaar aan geschiedenis als thuishaven voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een ander geluid, blijven we trouw aan onze roots terwijl Burgerweeshuis een stap zet richting de toekomst.”

Pioniers sinds 1984
“Sinds onze oprichting in 1984 staan we bekend als een plek waar (sub)cultuur en nieuwe muziekervaringen samenkomen. Als aanjager van pop- en nachtcultuur zijn we meer dan alleen een podium: we vormen een broedplaats voor ambitieus talent en bieden een platform voor vernieuwende artiesten en genres. In 2022 zijn we dan ook met trots uitgeroepen tot ‘Beste Poppodium van Nederland’, een erkenning voor onze unieke programmering en bijdrage aan de muziekwereld.”

‘Een visuele stijl die aansluit bij onze missie’
“Samen met Studio Debuut en Uncode hebben we hard gewerkt aan de rebranding van Burgerweeshuis die naadloos aansluit bij het DNA van het Burgerweeshuis. We zijn trots op onze nieuwe website. De nieuwe visuele identiteit weerspiegelt perfect wie we zijn: pioniers met lef, altijd op zoek naar nieuwe geluiden en gedreven om subculturen samen te brengen”, zegt Kelly Hammer van Burgerweeshuis. “Het ontwerp weerspiegelt perfect onze eigenzinnigheid en ons streven naar kwaliteit.”

Een plek voor iedereen
Burgerweeshuis is en blijft een thuisbasis voor iedereen die op zoek is naar een ander geluid. “We omarmen diversiteit en zelfexpressie, bieden een podium voor nieuwe muziekstromingen en bouwen bruggen tussen subculturen. Onze bezoekers hebben één ding gemeen: een liefde voor muziek en de drang om hun horizon te verbreden. Of het nu gaat om een intiem concert, een experimentele avond of een clubnacht vol verrassingen, bij ons staat kwaliteit altijd voorop.”

Veranderende tijden, zelfde passie
“Met de nieuwe huisstijl en website zijn we klaar om onze rol als culturele aanjager nog verder uit te bouwen. We blijven de volle breedte van de popcultuur tonen en geven ruimte om te ontdekkingen en te experimenten. De toekomst is spannend, en wij bewegen mee met de veranderende maatschappij, altijd op zoek naar nieuwe ervaringen.”

Ontdek zelf het nieuwe Burgerweeshuis
“Met deze nieuwe visuele identiteit en website staan we klaar om het nieuwe muzikale seizoen te openen. Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Bezoek onze website, duik in ons programma en laat je verrassen door de eigenzinnige mix van artiesten, muziekstijlen en evenementen die dit najaar op het programma staan. We zien je graag bij Burgerweeshuis, waar kwaliteit en avontuur hand in hand gaan.”

Bekijk de nieuwe website www.burgerweeshuis.nl

Redactie