‘Coalitie Baarlerhoek’ benadert bewoners

‘Coalitie Baarlerhoek’ benadert bewoners

SCHALKHAAR – Rentree, VolkerWessels, Van Wanrooij, Holleman Ontwikkeling en BPD Bouwfounds Gebiedsontwikkeling hebben afgelopen zomer een ‘Coalitie Baarlerhoek’ gevormd en bewoners en gebruikers van de Oerdijk, Kanaaldijk West, Lobbertsweg en Spanjaardsdijk (allen gedeeltelijk) een brief gestuurd over het panorama dat zij als coalitie op eigen initiatief hebben opgesteld.

In de brief is aangegeven dat de coalitie, ondanks dat de gemeente nog een besluit moet nemen over de toekomstige woningbouwlocaties, de bewoners van het gebied Baarlerhoek graag informeren over het opgestelde panorama en de mogelijke gebiedsontwikkeling Baarlerhoek.

Om dit te organiseren heeft de coalitie nu, in een tweede brief, gevraagd aan bewoners, die behoefte hebben aan een gesprek, een mail te sturen naar secretariaatom@bpd.nl, onder vermelding van naam, telefoonnummer en adres.

Op basis van de aanmeldingen worden de gesprekken in oktober en november ingepland. Voor de gesprekken komen vertegenwoordigers van de coalitie naar de bewoners toe.

Redactie