Danstheater Apropos op Halloween event Winkelcentrum Colmschate

Danstheater Apropos op Halloween event Winkelcentrum Colmschate

DEVENTER – Ook dit jaar is Zang en Danstheater Apropos weer van de partij tijdens het Halloween event op Winkelcentrum Colmschate. Durf jij te komen?

Met diverse straatacts in griezelige kostuums zorgt Apropos voor vermaak aan het winkelend publiek. Denk aan rondlopende heksen en poppen die niet zo heel schattig blijken. Wegens groot succes vorig jaar hebben we ook de Addams Family weer uitgenodigd! Apropos zal deze middag verschillende keren optreden met spannende muziekstukken inclusief dans en theater.

Benieuwd naar deze creatieve groep, vol positieve energie en de katalysator van feestelijke vibes? Dat is Apropos in een notendop!

Apropos is herkenbaar aan hun opvallende kleding wanneer ze het podium betreden en hun uitgebreid repertoire. Maar dat is niet alles! Hun zang wordt begeleid door dans en gaat vaak gepaard met meeslepend theater. Zo laten ze niet alleen een originele indruk achter, maar brengen ze ook een veelzijdige ervaring die de zintuigen prikkelt!

We hebben nog plek voor nieuwe mensen bij onze vereniging. Dit is een ideaal moment om in te stappen! Of je nu een ervaren artiest bent of gewoon de passie hebt om het podium te betreden, hier vind je een thuis voor jouw creatieve geest. We repeteren iedere dinsdagavond van 20.00-22.00 uur in ’t Hof van Colmschate.

Word lid via de website; www.apropos-online.nl. Onder ‘Lid worden’ vind je een formulier om je aan te melden voor een gratis proefles! 

Redactie