Electro World Rookes Rieman bestaat 30 jaar

Electro World Rookes Rieman bestaat 30 jaar

SCHALKHAAR – Komend weekend is het feest in Schalkhaar. Electro World Rookes Rieman bestaat dan 30 jaar. Kom samen met hun het 30-jarig bestaan van Electro World Rookes Rietman vieren! Ze hebben geweldige dagen vol feest, aanbiedingen en leuke demonstraties in petto.

Electro World Rookes Rietman is de vakman in Schalkhaar en omgeving voor particulieren en zakelijke klanten. Bij Rookes Rietman staat klantvriendelijkheid centraal. Bovendien hebben zij een ruim assortiment en voeren ze zelf reparaties uit. Natuurlijk verzorgen ze ook installatie en inbouw.

Sinds onze oprichting in 1994 door Rookes en Betje zijn we uitgegroeid tot één van de grootste elektrospeciaalzaken in de regio. Ondanks dat we een stuk groter zijn geworden, zijn service en klantvriendelijkheid nog steeds onze grootste prioriteit. We vieren daarom graag met u ons 30-jarig jubileum.

Tijdens ons feestweekend hebben we scherpe aanbiedingen (alleen geldig in onze winkel). Op zaterdag 12 oktober hebben wij demo’s van Loewe, Jura en Laurastar. En op maandagmiddag 14 oktober komt de demo van Loewe nogmaals. Hieronder ziet u alvast een sneak peek van wat u kunt verwachten. Hopelijk zien wij u dan!

Redactie