Halloweenparty op Winkelcentrum Colmschate

Halloweenparty op Winkelcentrum Colmschate

COLMSCHATE – Kom op zaterdag 26 oktober lekker griezelen in winkelcentrum Colmschate! Tussen 12.00 en 16.00 uur kun je (gratis) genieten van diverse acts en zijn er leuke spelletjes en wedstrijdjes voor de kinderen!

Ben je echt een waaghals, neem dan een kijkje in de grote tent die op die dag helemaal is omgetoverd tot spookhuis. Hier kom je diverse enge figuren tegen!
Ook het winkelcentrum én diverse etalages zijn sfeervol aangekleed, kom dus alles bekijken, meedoen of gewoon sfeerproeven!

Pompoenen & spookjes
Het winkelcentrum is weer sfeervol aangekleed met de verlichte ornamenten: de spookjes en pompoenen. Daarnaast hebben diverse winkels zich de moeite getroost om van hun etalages griezelige creaties te maken met spinnen, webben, maskers en andere enge dingen, dat moet je echt even komen bekijken.

30 verklede figuren
Kom kijken naar de ‘Bloody Butchers of loop jij ineens de figuren van The Gaveyard Olympics tegen het lijf? Je kan ook speciaal komen voor de figuren uit het thema ‘De heksenkring of kom kijken naar de enge Poppenkraam! Alle acts worden uitgevoerd door zang- en danstheater Apropos, dat belooft heel veel goeds! Zeker omdat er bij de acts ook nog diverse leuke spelletjes te spelen zijn!

Gratis in het spookhuis!
In een grote tent, die centraal op het grote plein staat, wordt een eigen spookhuis gebouwd. In de 4 kamers in dit spookhuis loop je tal van enge figuren tegen het lijf. Durf jij alle kamers te bezoeken? Het is op eigen risico!

Schminken
Er is een speciale schminkstand waar kinderen gratis kunnen worden geschminkt. Vier dames doen er alles aan om de leukste en engste creaties op kindergezichtjes te toveren. Op die manier kunnen de kids lekker eng meedoen aan de spelletjes en wedstrijdjes die er die dag zijn.

Verkleedwedstrijd & etalage speurtocht
Verklede kinderen die zich om 15.00 uur verzamelen op het centrale plein kunnen meedoen aan de verkleedwedstrijd! Alle kindjes die daar om 15.00 uur staan, dingen mee. Er zijn 3 erg leuke prijzen te winnen, dat is zeker de moeite waard! Voor de kinderen die niet winnen, of kinderen die zich liever niet verkleden, is nóg een leuk wedstrijdje: de etalage-speurtocht! Haal een deelnameformulier bij de kraam en doe mee! Voor iedereen die de speurtocht volledig afrondt, ligt er een snoepzakje klaar!

Optredens
Zang- en danstheater Apropos verzorgt korte spectaculaire optredens op het grote plein. Om 12.00 uur, 13.30 en 15.00 uur verzamelen al hun figuren zich om een fantastisch optreden te geven. Kom dus zeker naar winkelcentrum Colmschate op zaterdag 26 oktober!

Redactie