Informatieve avond overforensische zorg en nieuwbouw Brinkgreven

Informatieve avond overforensische zorg en nieuwbouw Brinkgreven

SCHALKHAAR / DEVENTER – Op dinsdagavond 5 november organiseert Transfore een informatiemarkt op het Brinkgreventerrein in Deventer. Iedereen uit de buurt is van harte welkom om zorgmedewerkers, het Ministerie van Justitie, patiënten en hun familie te ontmoeten.

Tijdens deze avond kunnen belangstellenden in gesprek gaan over de beveiligde zorg en de beoogde nieuwbouw van de Forensisch Psychiatrische Kliniek (FPK). Wie nieuwsgierig is naar het ontwerp of wil weten hoe het zorgproces in de praktijk werkt, kan vragen stellen aan de aanwezige experts. Er wordt uitgelegd hoe de kliniek streeft naar een veilige omgeving met veel aandacht voor beveiliging en wat er wordt gedaan om de kans op herhaling (recidive) te verkleinen. Ook wordt toegelicht hoe het verlofproces van patiënten onder toezicht verloopt, en is er ruimte voor verdere vragen.

De informatiemarkt is op dinsdag 5 november van 19.30 uur tot 21.00 uur in restaurant De Steerne op het Brinkgreventerrein (Nico Bolkesteinlaan 1). Aanmelden is niet nodig, loop gerust binnen.

Redactie