Jubileumweekend voor Koekstad FM

Jubileumweekend voor Koekstad FM

DEVENTER – Aankomend weekend is het alweer 3 jaar geleden dat Deventer weer een echt lokaal commercieel radiostation kreeg. Koekstad 94.4 FM bestaat zaterdag 19 oktober 3 jaar en dat gaat de zender uitgebreid vieren met veel leuke programma’s en te gekke prijzen.

Van vrijdagavond 18.00 uur t/m zaterdagavond 23.59 uur gaan ze 30 uur live uitzenden. Alle DJ’s van Koekstad FM presenteren 2 of 3 uur een programma, ook ’s nachts. Er zijn leuke prijzen te winnen in die 30 uur, zoals meerdere fashioncheques  van Aro Fashion, 2 x een uur bowlen bij Bowling de Worp, een etentje voor 2 bij restaurant Goesting, 3 x een cadeaubon te besteden bij restaurant Sirtaki, 5 x een platina waspas van Iclean en een JBL speaker van Bultman Autoverhuur.

In oktober 2021 begon Koekstad met uitzenden via internet en AM 675. Al snel was de zender via DAB+ te beluisteren en in 2022 ook in de ether op 94.4 FM. In korte tijd groeide de Deventer zender uit tot best beluisterde lokale zender van Deventer, en dat vieren ze komend weekend uitgebreid.

Koekstad FM luister je via 94.4 FM, via de app Tunein en MyTuner of koekstadfm.nl of je kijkt mee via Twitch op de website koekstadfm.nl.

Redactie