Lebuinuscafé: De plaats van de mens in arbeidsorganisaties

Lebuinuscafé: De plaats van de mens in arbeidsorganisaties

DEVENTER – Op 28 oktober om 20 uur vindt het Lebuinuscafé plaats in de bar van Mimik. In het kader van het overkoepelend jaarthema : ‘De plaats van de mens …’ wordt Käthy Meijer geïnterviewd over de moeilijkheden die je tegen kan komen als je niet helemaal in de regeltjes van de arbeidsorganisatie past.

Zij zal deze avond stilstaan bij de vraag wat de betekenis van werk is voor mensen in de huidige tijd. En vervolgens hoe dit zich verhoudt tot wat organisaties van werknemers verwachten. En ook: wat verwachten werknemers van de organisatie waar zij in dienst zijn.

Vragen die spelen in een tijd waarin enerzijds een groot tekort aan personeel is en waar in veel mensen ziek worden van het werk en burn-outs hebben, en anderzijds nog nooit zoveel mensen zich los maken van vaste dienstverbanden en ervoor kiezen zzp’er te worden.

Käthy Meijer heeft lang gewerkt in organisaties om medewerkers te begeleiden en heeft vele gesprekken gevoerd met medewerkers en leidinggevenden. Zij wil graag haar ervaringen hierover delen en met bezoekers van het Lebuinuscafé in gesprek gaan.

Het Lebuinuscafé is een maandelijks treffen van mensen die geïnteresseerd zijn vraagstukken op het snijvlak van maatschappij en spiritualiteit. Het is ontstaan in de Lebuinuskerk en vindt op wisselende locaties in en rondom de kerk plaats. Iedereen is daarbij van harte welkom.

Datum: 28 oktober
Aanvang: 20.00 uur
Plaats: Mimik, Achter de Muren Vispoort 8-10
Gratis toegang met vrije gift na afloop
Inloop vanaf 19.30 uur

Redactie