Magazine Bergenvaarders vanaf nu te koop

Magazine Bergenvaarders vanaf nu te koop

DEVENTER – In Bergenvaarders vertelt journalist Jan Willem Spaans in grote lijnen het verhaal van de Europese wedstrijden van Go Ahead Eagles tegen SK Brann afgelopen zomer. Ook komen verschillende hoofdrolspelers aan het woord.

In uitgebreide interviews blikken Mats Deijl (aanvoerder), Jan Willem van Dop (algemeen directeur), Jan-Willem Klink (supporterscoördinator), Ludwig Boosveld (supporter), Brian Bruggeman (Sfeerteam ADHD) en Morten Talhaug (supporterscoördinator SK Brann) terug op een paar onvergetelijke weken, elk vanuit hun eigen perspectief.

Herbeleef het avontuur

Verder zijn er tal van ingezonden anekdotes en wordt het geheel prachtig aangevuld met vele mooie, sfeervolle foto’s van Henny Meyerink. Kortom: het is een prachtig magazine met verhalen over de wedstrijden in Deventer en in Bergen door de ogen van supporters, spelers en bestuurders. Voor de verzamelaars is er bovendien een prachtig souvenir inbegrepen: bij aanschaf van Bergenvaarders krijg je een hardcopy replica van het wedstrijdticket van de uitwedstrijd tegen SK Brann. Net echt!

Verkoopprijs: €10,-

Redactie