Magische Herfstbrocante op de Brink

Magische Herfstbrocante op de Brink

DEVENTER – Zondag 20 oktober wordt op de Brink, hét stadsplein van Deventer, tevens één van de fraaiste pleinen van Nederland, voor het elfde jaar deze betoverende Herfstbrocante georganiseerd.

Vind je schat op een betoverende herfstzondag in Deventer  Spring spontaan op je fiets of parkeer je voiture gratis op de Worp en vaar in 11 minuutjes over via een verrukkelijk stadsaanzicht!

Omzoomd met haar nazomerse terrassen en Kastanje bladeren in magisch gouden tinten waan je in een heerlijke Franse ambiance als op een plein in de Provence. Verliefd slenterend over de brocanteboulevard zie je plots bij één van de ruim 60 stands spontaan dat aparte stuk wat je al zo lang zoekt en deze zondag onvergetelijk maakt. Van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout!

Van stoere tuinbanken, opgeknapte Franse stoeltjes, tafellinnen, prachtige serviezen, bestek, glaswerk, oud speelgoed, schilderijen, toffe vintage kleding, zilver, sieraden, bouwmaterialen, lampen en deurklinken tot fraaie bustes en frêle korsetten. Van hip, bohemien en retro tot gave avant-garde kitsch. Van boudoir tot industrieel.

Kortom; een zondag voor liefhebbers van antiek, brocante, vintage en het Franse leven. De Brink wordt een zondag lang omgetoverd in een feest van verwondering, magie en beleving, in een vrolijk lint van kijk- en snuffelplezier. Pluk-de-dag tussen 10.00 en 17.00 uur. Vrije Entree.

Nadere info: www.facebook.com/brocanteaandeijssel.

Redactie