Opknapbeurt voor fietspaden langs de IJssel

Opknapbeurt voor fietspaden langs de IJssel

DEVENTER – De fietspaden aan de IJssel- en stadskant worden opgeknapt. Nu zitten de fietspaden nog vol hobbels en bobbels, maar over een paar weken voelen ze weer aan als een biljartlaken. De werkzaamheden zijn afgelopen maandag 14 oktober begonnen.

De fietspaden, onderdeel van de fietspaden IJsselkade (Kapjeswelle, Onder de Linden en Welle), worden opgeknapt van de spoorbrug tot aan MIMIK Film Theater. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Bolkesteijn Group. Later dit jaar krijgt ook het Hovenpad nog een opknapbeurt. Die werkzaamheden starten waarschijnlijk begin november 2024.

Verkeershinder

Tijdens de werkzaamheden aan het fietspad is het voor het doorgaande verkeer langs de IJssel tussen 09.00 en 15.30 uur maar 1 rijstrook beschikbaar. Dat zorgt voor wat oponthoud. Vanaf 14 oktober is ook de rotonde Zwolseweg / Roland Holstlaan / N377 gedurende 8 weken afgesloten voor herinrichting. De verwachting is dat er vanaf 14 oktober daarom minder verkeer over de Welle gaat en het oponthoud tijdens de werkzaamheden meevalt.

Volg de BouwApp

Wilt u op de hoogte blijven en op elk moment weten wat de laatste stand van zaken is? Download dan de BouwApp in de playstore van Apple of Google. Via de zoekfunctie kom je dan bij het project ‘Fietspaden IJsselkade’ uit. Wat ook kan is de QR-code bij dit bericht scannen. Dan komt u direct bij het project Fietspaden IJsselkade.

Redactie