Oproep voor deelnemers Kerstmarkt Diepenveen

Oproep voor deelnemers Kerstmarkt Diepenveen

DIEPENVEEN – Heeft u een creatieve hobby, handel of bent u ervaren marktverkoper? En kunt u de saaie wintermaanden opvrolijken met uw creaties? Dan zijn wij naar u op zoek.

Op zaterdag 14 december zal er een vervolg komen op onze kerstmarkt in Diepenveen.  Deze markt werd vorig jaar, na jaren van afwezigheid, georganiseerd door een aantal enthousiaste Diepenveeners van de kerstcommissie, samen met Stichting Braderie Diepenveen. De kerstmarkt is vorig jaar gehouden in een vernieuwd jasje op een knusse, sfeervolle locatie rond om de prachtige kerk in Diepenveen. Hierdoor kom je direct in de juiste kerststemming.

Wij zorgen voor zo’n 40 sfeervol verlichte marktkramen en een leuk programma, zodat u enkel de inrichting met kerst/winter gedachte hoeft te verzorgen.

In de kerk zal er een programma zijn van verschillende koren die allen op eigen wijze hun liederen ten gehore zullen brengen. Een greep uit het programma; Shantykoor Deventer, Heeren van de Heijs en het New Sion Choir.

Ook de kinderen worden niet vergeten. Vanuit het Oranje comité wordt er voor de schoolgaande kinderen een lichtjestocht georganiseerd, welke uitkomt op onze kerstmarkt. Vervolgens kunnen de kinderen hier nog meedoen aan een leuke activiteit en genieten van de levende kerststal.

Om de kerstbeleving geheel af te maken kun je je tegoed doen aan warme chocolademelk, glühwein, een warm broodje of een kniepertje. Kortom, een knusse en gezellige kerstmarkt in het prachtige Diepenveen! Het reserveren van een kraam kan via onze website www.braderiediepenveen.nl.

Locatie: Kerkplein 4 Diepenveen
Marktopeningstijden: 15.00 – 20.00 uur
Op- en afbouw 1 uur voor en na openingstijden
Kraamgrote: 4 meter breed, 1 meter diep voorzien van een dakje

Foto: Milo Verhamme

Redactie