Schrijf jouw Go Ahead Eagles clublied

Schrijf jouw Go Ahead Eagles clublied

DEVENTER – Ben jij een Harly en heb jij altijd al een eigen Go Ahead Eagles clublied willen schrijven? En dit ook echt kunnen opnemen en luisteren? Schrijf je dan in voor deze workshop in Burgerweeshuis en werk samen met Rob Dekay aan jouw clublied.

De workshop vindt plaats in de herfstvakantie op 31 oktober. Rob Dekay is een echte Eagles-supporter en bekende zanger van onder andere het nummer ‘Weg Van Jou’. Dat belooft een leuke ochtend te worden! 

Het programma start om 9.15 uur met een rondleiding. Daarna volgt de workshop van Rob. Tussendoor heb je ook pauze en een lunch met wat broodjes, waarna het programma rond 12.45 uur is afgelopen. De workshop wordt gegeven in de Spiegelzaal van Burgerweeshuis.

Aanmelden

Er kunnen maximaal 20 deelnemers van 12 t/m 16 jaar oud meedoen. Aanmelden kan tot 25 oktober 10.00 uur via youngeagles@ga-eagles.nl. Vol is vol! Zet in de aanmelding je volledige naam en leeftijd. Na je aanmelding krijg je nog een bevestiging of je bij de eerste 20 aanmeldingen hoort of dat we je op de wachtlijst hebben gezet. 

Redactie