Tips voor de Herfstvakantie

Tips voor de Herfstvakantie

DEVENTER – Lekker bowlen bij Bowling de Worp, of naar MIMIK. Er zijn veel leuke activiteiten bij MIMIK. Lekker op stap in de herfstvakantie. Speurend met de Hanzespeurtocht in je hand ontdek je de mooie en spannende historie van Deventer.

Deze speurtocht voor kinderen voert door het Bergkwartier, waar de eerste huizen al rond het jaar 1200 werden gebouwd. De wandeling begint bij de Drie Haringen op de Brink, waarna je al wandelend allerlei opdrachten moet oplossen en vragen moet beantwoorden. De speurtocht duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De antwoorden zijn achterin het boekje te vinden.

De speurtocht, a 3 euro, is verkrijgbaar bij de VVV, Brink 89 of via www.deventerwebwinkel.nl

Wordt het een zwemparadijs of een ijsbaan? Waarom niet allebei! Kom naar De Scheg in Deventer en je vindt dit alles onder één dak! Kom springen, plonzen en schaatsen en beleef een compleet dagje uit!

Zwemparadijs

Waterratjes hebben de tijd van hun leven in zwemparadijs Blue Lagoon. Hier vind je diverse baden, glijbanen, een stroomversnelling en voor de kleintjes is er Pingo’s Island. Echte waaghalzen mogen de Northern Light Slide absoluut niet overslaan, want in deze glijbaan ben je nog sneller dan het Noorderlicht! Bovendien vind je hier de Sky Lounge, waar je geniet van een lekker hapje of drankje.

Redactie