Wilma en haar Linnenshop voorlopig nog niet met pensioen

Wilma en haar Linnenshop voorlopig nog niet met pensioen

DEVENTER – Al jaren had Wilma de wens om een eigen winkel te hebben en deze droom kwam uit op 4 december 2012, toen zij de sleutel kreeg van het pand aan de Houtmarkt 16 in Deventer.

Wilma’s Linnenshop is de speciaalzaak op het gebied van bed-, bad- en keukentextiel als dekbedden, dekbedovertrekken, kussens, slopen, (hoes)lakens, handdoeken, strandlakens, badjassen en saunadoeken. Allen van kwaliteitsmerken zoals bijv. Bonnanotte, Gilder, Vossen, DDDDD, Beddinghouse en Essenza.

Wilma heeft veel kennis van de door haar verkochte producten en luistert graag naar de wensen van de klant. Door haar luisterend oor weet zij precies waar de behoefte van de klant ligt. Veel klanten komen al vanaf dag 1 bij haar en door de jaren heen is haar klantenkring flink uitgebreid en weten mensen uit het hele land haar te vinden. En daar mag ze best trots op zijn!

Echt iets voor iemand betekenen, daar haalt Wilma de meeste voldoening uit. “Ook al verkoop ik een dag wat minder, als ik iemand met iets kleins heb geholpen, dan ga ik toch met een goed gevoel naar huis. De mens is voor mij het belangrijkste en dat zal zo blijven. Begin november word Wilma 67 jaar, maar ook daarna gaat zij met plezier en enthousiasme verder en de klant blijft nummer 1.”

Zie onze website www.wilmaslinnenshop.nl.

Redactie